HEDGE TO GO

Een kant en klare afscheiding in groen met of zonder bloemen of fruit.

Wil je je klanten een kant-en-klare oplossing kunnen bieden wanneer ze op zoek zijn naar een groene manier om meer privacy te krijgen? Onze Hedge to go is van topkwaliteit en is uitermate geschikt voor een snelle, groenblijvende begroeiing van een schutting of wand. Plaats de Hedge to go bijvoorbeeld in de tuin of op een balkon of terras. De Hedge to go groeit snel en gelijkmatig, wat direct zorgt voor een groene (erf)afscheiding. Op onze kwekerij worden de hedge to go alvast gekweekt in een kant-en-klaar bak met gaaspaneel. De planten hebben bij verkoop al een hoogte van twee meter.

Creëer een ‘urban jungle’, 365 dagen per jaar
Je kunt de Hedge to Go het hele jaar door aan je klanten verkopen. De kant-en-klare haag planten kan eigenlijk altijd, behalve in vorstperiodes. Je klanten kunnen 365 dagen per jaar genieten van een ‘urban jungle’: de Hedge to Go behoudt namelijk ook in de winter zijn fraaie, donkergroene blad en kan goed tegen vorst. Je kunt de Hedge to Go niet alleen gebruiken als haag, maar ook als afbakening van afvalcontainers, groen windscherm of ter decoratie van het terras.

Duurzaam
Deze groene haag is duurzaam gekweekt, met veel respect voor de natuur. Het hebben van een groene haag  is goed voor de biodiversiteit. Dat betekent dat het hebben van een Hedge to Go bijvoorbeeld vogels, vlinders of bijen aantrekt. 

Hedge to Go; snel, adequaat en gemakkelijk

HEDGE TO GO, het systeem

Klaar voor de opkweek met VerticalRack: een gaaspaneel met tweedelige uitschuifbak. Op de illustraties zie je hoe je de kant-en-klaar haag gemakkelijk en goedkoop opkweekt. Dit doe je met een veilige en praktische substraatbak, dit is de tweedelige bak. Het gaaspaneel voor verticale begroeiing is niet nieuw. Dit in tegenstelling tot de tweedelige substraatbak: deze is wél nieuw. 
Maar wat zijn hier precies de voordelen van? Wij hebben het overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

 

 • Het uit drainen van water gebeurt door middel van lange, smalle sleufgaten in de bodem, waarbij het substraat goed wordt vastgehouden.
 • Wanneer het geheel (inclusief bak) op of in de grond wordt gezet, kan beworteling door de sleufgaten plaatsvinden.
 • Het materiaal is vervaardigd van hetzelfde materiaal als een plantenpot of boomcontainer.
 • Hierdoor wordt aanhechting van wortels voorkomen en schuiven de delen gemakkelijk weg.
 • Bij het plaatsen van het begroeide paneel trekt men elke bak er zijwaarts uit, waarbij door de naar binnen doorgebogen draden, de substraat en planten gepositioneerd blijven. Door de sleufgaten kan de bak ook blijven zitten.
 • Het is een veilige oplossing tegen zinkverstopping van de plantkanalen.
 • Voor iedereen toegankelijk door de eenvoudige uitvoering en lage prijs.
 • Men respecteert hiermee patenten van andere spelers.

Het draadpaneel

 • 201 cm hoog x 120 cm breed.
 • De gebogen draadbak is 16 cm hoog x 17 cm breed.
 • Hierdoor zakt de draadbak 4 – 5 cm onder het maaiveld, waardoor deze veilig is bij het maaien van het gazon.
 • De mazen van het paneel zijn 30 cm hoog x 10 cm breed.
 • De bak is vervaardigd met een goede nest-/stapelbaarheid.
 • Het metalen draadframe is beschermd met een AluZink-laag, waardoor de zink-afgifte zeer sterk wordt gereduceerd en de levensduur wordt verveelvoudigd.

HEDGE TO GO, CONTACT

Wil je als tuincentrum Hedge to Go in je assortiment hebben? Stuur een e-mail met je verzoek en gegevens naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn altijd benieuwd naar je mening en tips, maar ook mooie foto’s waarderen wij enorm. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen als je een vraag hebt. Je kunt dan mailen naar [email protected]

Phone & Mail

HEDGE TO GO
(+31) 0162 -371881
[email protected]

 

Gegevens

Levering volgens HBN
KVK 76550540
IBAN NL28 RABO 03163600 07
BIC RABO NL 2U
BTW NL860670296B01
Algemene voorwaarden

Location

Fazantenweg 61
5106 RC Dongen